Yaşam

Müge Anlı’nın Selim Yalçınkaya Cinayetinde Üçlü İlişkileri Ortaya Çıkaran İddianame Hazırlandı

Müge Anlı ve Tatlı Sert programında bir süre rafa kaldırılan olaylardan biri de Selim Yalçınkaya cinayetiydi. Yayın yasağı nedeniyle evlerine dönmek zorunda kalan Selim’in ailesi, bugün yeniden stüdyoya geldi. Acı olayla ilgili yeni bir gelişme yaşandı ve Selim Yalçınkaya cinayetiyle ilgili iddianame hazırlandı.

Hafta içi her gün yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında aylar önce ele alınan 23 yaşındaki Selim Yalçınkaya’nın ölümü o dönemde büyük ilgi görmüştü.

Acılı ailenin kin beslediği kişi ise gelinleri Derya’ydı. Çünkü Derya, kocası Selim’i arkadaşı ve amcası dahil birçok kişiyle aldattı ve hepsinde yakalandı!

Derya’nın bağlantı ağına ilişkin üçlü bağlantı iddiaları herkesi şaşkına çevirdi. İlişkilerin mide bulandırıcı karmaşasını kanıtlayan ihanet beyanları da canlı yayında okundu.

Hepimizin sesi Müge Anlı, Derya’ya ‘Karı-koca arasında bu yazışmalar var’ dedi. Ben senin iki katı yaşındayım. Kimseyle bu şekilde konuşamam, ne eşimle ne de kız arkadaşımla… Özellikle eşime yaşadığım ilginin detaylarını anlatmak için… Kızım sen ne yersin, içersin?’ dedi.

Derya’nın boşanmak istemesinden bir süre sonra Selim’in evlerinin garajında ​​kafasına sert bir cisimle vurulmuş halde bulunması tüm iddiaları güçlendirdi.

Oğlu Selim’in cesedini 2 yaşındaki torunuyla bulan anne Nesibe, her sözüyle yüreklerimizi dağladı.

Derya’nın eşini aldattığı kişilerden biri olan Emre de şüphelerin odağındaydı. Emre, cinayet günü arkadaşını hiç görmediğini söyledi.

Selim Yalçınkaya’nın tam anlamıyla öldürüldüğü garajda sigara izmaritleri bulundu. Bulunan izmaritlerin delil olması ihtimaline karşı incelemeye alındı.

11 Ağustos 2022’de hayatını kaybeden Selim Yalçınkaya’nın şüpheli ölümüyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Polis ekipleri, olayın şüphelilerinden Emre’den kan örneği alınacağını bildirdi. Yine söz veren Emre, olay gecesi Selim ile garajda buluştuğunu itiraf etti.

Daha önceki açıklamalarında görüşmediklerini söylemesinin nedeni olarak korktuğunu öne sürdü. Emre Yaş’ın bu itirafıyla soruşturmanın gidişatı yeniden şekillendi.

Cinayetle ilgili iddianame hazırlandı. Müge Anlı, Selim Yalçınkaya’nın yakın arkadaşı Emre’nin sanık olarak hakim karşısına çıkacağını duyurdu.

Konuyla ilgili düşünceleriniz neler?

Yorumlarınızı bekliyoruz…

ardanuc-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu